35. Telekom Vivicittá - ELHALASZTVA

 

A tegnapelőtt, március 11-én a Magyar Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet tározatai között betiltottak minden 500 fő feletti szabadtéri rendezvényt. Ez az intézkedés természetesen érinti a tavasz legnagyobb létszámú szabadidősport eseményét, a Telekom Vivicittá Városvédő Futást és a hozzá kapcsolódó Fuss Velünk! Expot is.

Az eseményt egy új időpontra helyezzük át. A lehetséges dátumokról már folynak az egyeztetések, de egy 30.000 résztvevőt számláló fővárosi rendezvény esetében ez nem olyan egyszerű. Amint tudjuk a végleges időpontot, a hivatalos csatornáinkon értesíteni fogunk erről.
A már benevezett résztvevőknek jelenleg nincs további teendőjük, a korábban leadott nevezések az új időpontra is érvényesek.

A májustól tervezett további eseményeink időpontjai egyelőre változatlanok, ezekről később adunk tájékoztatást a veszélyhelyzetalakulástól függően.

Nagyon nehéz ez a helyzet mind a hónapok óta készülő futóknak, mind az esemény előkészítésén már közel egy éve dolgozó munkatársainknak, de jelen helyzetben egyetlen helyes döntés létezik, az emberi élet és az egészség védelme. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk a 35. Telekom Vivicittán, és boldogan üdvözölhetünk a választott távod céljában! Jó egészséget és jó futásokat kívánunk ebben a nehéz időszakban!

Ennél részletesebb tájékoztatást egyelőre nem tudunk adni, így e témában az egyéni megkeresésekre sem tudunk válaszolni. További információink az új időpont ismeretében lesznek majd. Addig is arra kérünk, hogy minden más kérdésben a honlapunkon és a BSI applikációban is megtalálható eseményinformációból tájékozódj! Köszönjük a megértésed és a türelmed.