Intersport Virtuális Bringás Tókerülés

 

A koronavírus járvány miatt a május 3-ra tervezett Intersport Tour de Tisza-tó eseményünket, és a május 30-ra tervezett K&H mozdulj! kerékpáros nap eseményünket sajnos törölnünk kellett, de már itt is van helyettük egy másik lehetőség, hogy kipróbáld magad, akár a Tisza-tó körül és a Velencei-tó körül is.

Az Intersport Virtuális Bringás Tókerülés az eddig megszokottaktól teljesen eltérő jellegű kerékpáros kihívás. Egy olyan esemény, ahol úgy mérheted össze a felkészültségedet a többi résztvevővel, hogy nem is találkozol velük.

A virtuális tókerülés lényege, hogy egy előre meghatározott időszakban - május 28. és június 1. között - bárhol teljesítheted az általad választott távot. A bárhol alatt értjük akár a görgőre állított bringát, szobakerékpárt is.
A távokat 5 ismert és körbetekerhető tókör hosszában állapítottuk meg. Ténylegesen is megkerülheted a kiválasztott távnak megfelelő tavat, ha van kedved és időd odautazni, esetleg ha a környéken laksz. A járványügyi korlátozások ezt már nem tiltják.

A választható távok a következők:
Virtuál Balaton - 210 km
Virtuál Fertő tó - 110 km
Virtuál Tisza-tó - 65 km
Virtuál Velencei-tó - 30 km
Virtuál Deseda-tó - 14 km

Az esemény természetesen része a Spuri Aranykártya programnak, azaz itt is gyűjtheted a "futókilométereket" a 2021-es aranykártyához.
Emellett a távok teljesítésével Ötpróba pontokat is szerezhetsz. Az Ötpróba úgy módosította a kiírását, hogy a járvány ideje alatt virtuális eseményekkel is lehet pontokat szerezni. A pontos részletekért keresd fel az otprobatokioba.hu oldalt.

A részvétel egyszerű, mindössze 4+1 lépés, ezeket követve egy nagyszerű élménnyel és egy egyedi éremmel leszel gazdagabb:

  • 1. Nevezz be a választott versenyszámra a BSI online felületén
  • 2. Tekerd le a távot a megadott időszakban (05.28-06.01.)
  • 3. A teljesítést rögzítsd kerékpáros computerrel, gps-es órával, telefonos alkalmazással, az eredményt töltsd fel a honlapra
  • 4. Az eredménylistából töltsd le vagy Facebookon oszd meg az okleveledet és várd a postást az ajándék éremmel
  • +1.Kövesd és tartsd be az operatív törzs ajánlásait és a vonatkozó kormányrendeletek előírásait.

A nevezéseddel jótékony célt is szolgálsz, a befizetett összegből 500 Ft-tal a Budapest Bike Maffia Vitaminboom! programját támogatod!

Szeretnéd bevonni a mozgásba párodat és a gyerekeket is? Megteheted, hiszen a 14 km-es, a 30 km-es és a 65 km-es távot Családi nevezéssel is teljesíthetitek.

A távok teljesítői a lenti érmet kapják ajándékba, amit a kihívás lezárása után postázunk. Mindenki a választott távnak megfelelő betéttel kiegészített érmet kap.

Próbáld ki ezt az újdonságot:
Éld át a kerékpáros események hangulatát - egymagadban vagy a szűkebb családtagjaiddal!