Tudj meg mindent a Spuri Magazinból!

Van-e még, amit megkérdeznél a futásról, de eddig nem tetted? Ezután sem kell - a válasz benne van valamelyik Spuri magazinban, a legújabb számban például a túledzettségről, a tavaszi edzésekről, az esőről és effélékről olvashatsz egyebek mellett - és a lehető legegyszerűbben hozzá is juthatsz a laphoz: csak kérd a 100 oldalnyi futást a Nevezési irodában a Váci úton, vagy a Telekom Vivicittá rajtszámának felvételekor! Megéri, hidd el!

Cikkek a túledzettségről, a tavaszi edzésekről, az esőről. Futótörténelem, hírek a futás világából külföldről, ezeken kívül pedig orvosi rovat, számtalan praktikus edzéstanács és sok hasznos és érdekes olvasnivaló - mindez a SPURI FUTÓMAGAZIN legújabb számában! Kapható a Nevezési irodában (Budapest, Váci út 152-156.), a három Spuri Futóboltban, és eseményeinken, legközelebb a 28. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Sőt, most a 28. Telekom Vivicittá Városvédő Futás rajtszámfelvételekor is hozzájuthatsz ezen a héten. Miközben a sorban vársz, lapozgass bele, utána pedig, ha tetszik, amit látsz - és miért ne tetszene, vedd csak meg!

Node nem így, ilyen egyszerűen, sőt! szenzációs akciót eszeltünk ki neked! Vegyél több számot, s tudj meg tényleg mindent, amit csak lehet a futásról! Hiszen...

  • A 4 utolsó Magazin 4 x 850 forint helyett összesen 2000 forint
(A most megjelent legújabb számmal együtt!)
  • a tavalyi 4 számot tartalmazó csomag összesen 1600 forint
  • bármely tavalyi szám pedig 500 forint.

Nos? Tetszik? Akkor rajta! Vár a Spuri Magazin ropogós, legfrissebb száma, s várnak a korábbiak is! 100 oldal futás - csak neked!

És lassan itt a legújabb szám - új előfizetési időszak kezdődik ugyanis a nyári szám után... Már nem is számoljuk, hányadik - de az biztos, hogy ahogy az évek során végig, úgy ezután is arra teszünk fogadalmat, hogy kicsit és nagyot, lányt és fiút egyaránt a legmagasabb színvonalon fogjuk kiszolgálni 100 oldalon keresztül mindennel, ami futás.



fb share