Karácsonyi ötletek a BSI-től

Lassan célegyenesébe fordul a karácsonyi készülődés, már kevesebb mint három hét maradt arra, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot családtagjaidnak, barátaidnak. De te csak ne pánikolj, hiszen segítünk: számtalan ötletünk van arra, hogy mivel lepd meg a többieket!

Szeret sportolni? Délceg félmaratonista, maratonista? A fitnesz megszállottja? Bringaőrült? Görkori mániás? A víz gyermeke? Van egy remek ötletünk: a BSI Mozgásutalvány! Nem kérdés, hogy bárki örülne egy olyan utalványnak, amit akár úszó-, akár bringás- vagy futórendezvényre felhasználhat, amihez épp kedve szottyan. Az ajándékutalvány felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül, bármely BSI által szervezett eseményre történő előzetes nevezéskor, jegyvásárláskor.

Praktikus ajándékok kedvelőinek: vegyél hihetetlenül olcsón technikai felsőt (alkalmanként más futóruházatot is) a pólóturkálónkban. Korábbi eseményeink technikai felsőit tettük bele egy nagy ketrecbe, onnan egy-egy ezresért vihetsz annyit, amennyit csak akarsz. Lehet-e ennél használhatóbb ajándék egy futónak, akinek, ha eleget edz, a futómez fogyóeszköz? Ugye, nem! Csak betérsz a BSI nevezési irodájába, és válogatsz.

A Spuri Futóboltban vásárolhatsz ajándékutalványt, amit azután a megajándékozott kedve szerint költhet el sportruházatra, kiegészítőkre, frissítőkre. Az utalványról érdeklődj a Spuri Futóbolt 06 1/239-4460-as vonalas, illetve a 06 20/525-3904-es mobil telefonszámán!

Csak egy apróságra gondoltál, ami ötletes? Akkor neked való a "Futó vagyok!" matrica!

Az autóra feltéve a futókat ábrázoló kis matricát, jelzi a többieknek, hogy az autó gazdája ugyan most vezet, de amúgy ő is a futók egyre népesebb csapatához tartozik. Hogy is szokta mondani Péter Attila? Ha a későbbiekben szándékozol fekete vagy fehér autót venni, már most vásárold meg ezt a matricát, s akkor később már csak az autót kell megvenni. Egy százasért ajándékba adjuk, több mint 10 színben, válogass kedvedre... neked melyik kell?

Akárkinek is szeretnél ajándékot, mi biztosan tudunk ajánlani valamit, ami megfelelő lehet. Nézz be hozzánk, s válogass kedvedre akár a nevezési irodában, akár a Spuri Futóboltok valamelyikében!