6. E.ON Délibáb Sportnap

2009. július 4. - E.ON Délibáb Sportnap - fuss, tekerj és túrázz a Hortobágyon

Láttad már a magyar pusztát futva, gyalogolva, kerékpározás közben? Szurkolt már Neked a ménes, a gulya és a konda? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbáld! Teszted magad július 4-én az 6. E.ON Délibáb Sportnap keretében! Mérd fel, mire vagy képes nyári hőségben, különleges terepen.

Fuss félmaratont a pusztában, esetleg ha rövidebb futótávra, vagy egy remek túrára vágysz, állj rajthoz a 14 vagy a 7 km-es futótávon, vagy indulj a 7 km-es gyalogláson, illetve a 21 kilométeres teljesítménytúrán.

Ha inkább kerékpározni szeretnél, akkor is ott a helyed a pusztában: 60 vagy 30 kilométeres kerékpártúra várja a tekerni vágyókat!

A teljesítendő útvonalak mindhárom sportág esetében végig a pusztán kanyarognak, így a résztvevők a Világörökség részét képező tájon mérettethetik meg magukat.

Fuss, tekerj és túrázz a Hortobágyon!

E.ON_logo_nagy

online nevezek most

Névadó főszponzor E.ON 2013 Társszponzor coca cola testebreszto naturaqua tibi Kiemelt médiatámogató Médiatámogató mix_magazin speak_up Funzine csaladi_lap Ideál magazin sportkapu Támogató hortobagynp Hortobágyi Kht. szürkemarhás logó

fb share