Gyűjtsd a kilométereket Szentiván hétvégéjén!

Szentiván éjjelén, amikor a leghosszabb a nappal és a legrövidebb az éjszaka, a hagyomány szerint az emberek tüzet gyújtanak, parazsat ugranak, beszélgetnek, együtt vannak. Töltsük együtt mi futók is ezt a hétvégét! Szervezzünk futó összejöveteleket, gyújtsunk tüzet, kapcsoljuk be a fejlámpát és induljunk együtt futni. Ezeken az estéken ne a táv, hanem az együttlét legyen a lényeg.

Mindezt most összekötjük egy kis játékkal: ezen a hétvégén összecsap Kelet és Nyugat! Most kiderül, hol futnak több kilométert, a Dunán innen vagy azon túl.

Készítettünk egy online kilométergyűjtő oldalt, ahova beírhatod, mennyit futottál ezen a különleges hétvégén. Itt azt is jelölheted, hogy az ország keleti vagy nyugati felében róttad-e a kilométereket Szentiván hétvégéjén. Választóvonal a Duna, tehát a fővárost is két égtájra osztjuk, így megtudhatjuk, hogy Kelet vagy Nyugat volt-e aktívabb ezeken az estéken. Keleten vagy Nyugaton lobban-e lángra több futó tűz Szentivánkor?

A kilométerek összesítésénél kizárólag a június 23-án és 24-én futott távokat vesszük figyelembe!

A magányos edzéseket felejtsd el erre a hétvégére! Csatlakozz a BSI Futónagyköveteihez és az általuk szervezett közösségi futásokhoz és az azt követő programokhoz. Helyszínek, időpontok, programok ITT.

Hajrá Nyugat! Mindent bele Kelet!



fb share