Érdemes regisztrálni a 3. K&H olimpiai kerékpáros napra

Szeptember 2-án a 3. K&H olimpiai kerékpáros napon] a programokon való részvétel ingyenes, de ha szeretnéd hazavinni az esemény hivatalos pólóját és a támogatók ajándékait tartalmazó csomagunkat is, regisztrálj személyesen előzetesen a BSI Nevezési Irodájában legkésőbb augusztus 31-ig, vagy vasárnap az 56-sok terén, a Központi sátorban 9 órától - de lehetőség van online regisztrációra is. Értékes nyereményekért nem kell regisztrálni, de egy jelentkezési lapot ki kell tölteni.

A közös tekerésen, illetve a budapesti kerékpártúrán való részvételhez nem szükséges regisztráció vagy jelentkezés, csak akkor, ha szeretnél részt venni a nyereménysorsoláson, ami 13 órakor kezdődik. Ehhez mindössze az esemény programfüzetében található jelentkezési lapot kell kitöltened. A sorsolás után a budapesti bringatúra szabadon folytatható. Ez a jelentkezés természetesen nem azonos az ún. "regisztrációval", ez ingyenes, és a nyereménysorsolás miatt szükséges: akik 12:45-ig leadják jelentkezési lapjukat az 56-osok terén található Központi sátorban, értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Regisztrálni annak kell, aki a támogatók ajándékait is tartalmazó regisztrációs csomagot is szeretné hazavinni.

A regisztráció díja:

előzetes regisztráció esetén 800 Ft,
érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal 600 Ft


az esemény napján a helyszínen 1000 Ft,
érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal 600 Ft.

A regisztrációs csomag tartalmazza:

-az esemény hivatalos pólóját
-az esemény támogatóinak ajándékait

Regisztrációs csomag átvétel: személyesen szeptember 2-án az esemény helyszínén, a Központi sátorban 9 és 15 óra között.

Bővebb információt a regisztrációról itt találsz,
az online regisztrációs felületet pedig itt éred el.



fb share