MaratonMorzsák - Mi lesz a futáson kívül az 56-osok terén?

Október 7-én, Futás Napján nemcsak a futóknak, hanem a "civil" érdeklődőknek is változatos, érdekes programokat kínálunk az 56-osok terén. Íme egy kis ízelítő, milyen sportos standokkal találkozhatsz rengeteg egyéb mellett, ha meglátogatod a 27. Spar Budapest Maraton ® helyszínét!

  • A Budapesti Atlétikai Szövetség - a sportok királynőjének patinás szervezete - ezúttal játékos atlétikai versenyekkel várja az érdeklődőket.

  • A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség a tájfutás kipróbálásra hív! Igazi tájfutó térkép segítségével a Városligetben kitűzött pályán keresheted a "bólyákkal" jelzett pontokat és profi elektronikus érzékelő rendszerrel igazolhatod a pontérintést.

  • 3,8 km - 180 km - 42,2 km... Ha tudod mit rejtenek ezek a számok, az sem titok előtted kikkel találkozhatsz az Ironman sátornál. A nagy hagyományú nagyatádi Ironman verseny szervezői mindent elmondanak sportágukról, a kiállított relikviák, tablók és filmjük pedig bepillantást engednek igazán embert próbáló versenyük hangulatába.

  • Keresd a BSI Futónagykövetek standját is, ismerkedj meg velük, és csatlakozz közösségeikhez! Az ország területén eddig több mint 50 tapasztalt futó vállalta, hogy lakóhelyén futó közösséget szervez. Hozzájuk fordulhat, akinek kezdőként tanácsra van szüksége, aki unja a magányos futásokat, aki keresi a hasonló érdeklődésűek társaságát.



fb share