Fontos információk a 4. VELENCEI TÓÚSZÁS és Túra Triatlon nevezői számára

Érdemes időben nevezni a 4. VELENCEI TÓÚSZÁS és a Túra Triatlon távjaira az esemény zökkenőmentes lebonyolítása végett, elsősorban, hogy elkerüljük a tömeg miatti fennakadásokat - de más okból sem célszerű az utolsó percekre hagyni a nevezést.

A nevezők várható nagy száma miatt az esemény emblémázott, egyedi pólóját ugyanis csak az előnevezettek számára áll módunkban biztosítani, a helyszíni nevezők csak a készlet erejéig juthatnak hozzá.

Kérjük továbbá a 4. VELENCEI TÓÚSZÁS, illetve a Túra Triatlon résztvevőit, hogy úszás előtt a rajt/cél zónába - ahová csak karszalaggal szabad belépni - már csak a legszükségesebb holmikat, pl. papucsot, törölközőt vigyenek, ugyanis ezeket a holmikat beazonosítási lehetőség híján nem tudjuk őrizni, s ennél több holmi elhelyezésére a part közelébe kihelyezett fogason hely híján egyébként sincs mód. Átöltözés után és a belépés előtt természetesen mindenkinek lehetősége lesz a ruháit, csomagjait elhelyezni a ruhatárban, ahol a már megszokott módon tároljuk azokat.

fb share