Kilencvenkilenc nap!

A legnagyobb melegben furcsának tűnhet, hogy egyáltalán megemlítjük, de kétszámjegyűre csökkent az átaludni való éjszakák száma a 6. Intersport Túranap és Terepfutás napjáig. Addig még persze annyit sportolsz, amennyit csak akarsz, de már most kezdheted készíteni a lelkedet az őszi illatokra...

Aki szereti az őszi erdő illatát, aki szívesen kirándul vagy fut a fák között, s nem ijed meg egy-két kisebb-nagyobb dombocskától, bátran kaptat fel a meredeken is akár, annak ajánljuk a Túranapot és Terepfutást, annak három különböző hosszúságú útvonalát október 26-ára.

A csillaghegyi HÉV megállótól néhány perces sétával elérhető rajtból az óvatosabbak 10,1 kilométert, a lelkesebb gyaloglók, vagy akik futva szeretnek túrázni bő 18, de akár majdnem 30 kilométert is teljesíthetnek a Pilis turistaútjain a friss októberi időben. Az elrajtoló terepfutók után folyamatosan lehet indulni a választott távokra, a túra során pedig megcsodálható a Teve-szikla, Kő-hegyi bánya, Mackó-barlang és sok egyéb gyönyörű látnivaló, többek közt egy látványos lovagi torna az Egri várnál. Igazi őszi hétvégi program, mikor az őszi természet még nem tért teljesen nyugovóra, hanem a nagy hidegek előtti utolsó pompájával hívja vendégül barátait. Cseréljük bátran túrabakancsra a futócipőt ezen a napon!

fb share