Spuri Magazin, ami nem gyűrődik a zsebben!

Bizony, a most megjelent Spuri Futómagazint bármikor magadnál hordhatod a zsebedben is akár, ha papír helyett digitális formában veszed meg, vagy fizetsz rá elő. Számítógépen, tableten, okostelefonon olvashatod a százoldalnyi futást. Digitális Spuri Magazin a neten - keresd a Dimag.hu honlapján!

Igazi nyári tartalmak, interjúk, beszámolók, tanácsok a legújabb Spuri Magazinban papíron - de számítógépen is! Csak kattints oda, és egy rövid regisztrációt követően már olvashatod is a Spuri Futómagazin digitális kiadását, ha erre vágysz. Így már nemcsak a láb, hanem a Spuri is mindig kéznél van! A digitális kiadás ára 850 Ft helyett 600 Ft! Keresd a digitális Spurit a Dimag portálján!

De természetesen a hagyományos lapra is előfizethetsz, ha a papír szagát szereted, ha lapozgatni szeretsz. Gondolj csak bele: előfizetve egy szám ára nem több, mint egy tasak energiazselé, amiből sokan napjában többet is használnak egy sima edzésen. Egy éves előfizetés áráért egy olcsóbb pólót nem biztos, hogy kapsz. És ennyiért 100 oldal futást kapsz, igazi olvasnivalót, olyan információkat, melyeket nem lelsz fel bárhol!

fb share