A K&H mozdulj! félmaratonváltó rajtjának megközelítése

A félmaratonváltó csapatok első futóit alapvetően a már zajló maratonváltó futói közé rajtoltatjuk, így már a rajthely megközelítése is gondot okozhat. Ebben próbálunk segíteni most egy ábrával, és egy részletes útmutatóval, hogy merről és hogyan álljanak a rajtzónába.

A 12:00-ás félmaratonváltó rajtja a rajt/cél kapuból lesz, viszont így a már folyó maratonváltó és egyéni félmaraton mezőnyébe indítjuk a félmaratonváltó csapatokat. Ezért kérünk bennetek, hogy legkésőbb 11:45-ig, a mellékelt rajzon nyíllal jelölt útvonalon, a vendégterület és a homokóra mögötti területen közelítsétek meg a félmaratonváltó rajtfolyosóját. A tájékozódásban egy FÉLMARATONVÁLTÓ RAJT feliratú kapu is segít majd.

A rajtbeállásnál a pályán lévő futókon keresztüli áthaladásotokat kollégáink segítségével, zsilipezéssel fogjuk megoldani, és arra kizárólag a Benczúr utca (A Műcsarnok mögötti utca) és a Felvonulási tér sarkánál lesz lehetőség.

Amennyiben a félmaratonváltó csapatban egyéni félmaratonista is indul, számára lehetővé tesszük, hogy 12:00-kor rajtoljon.

KÉRÜNK, ÉRKEZZ IDŐBEN!!

(A képre kattintva a kép megjelenik nagyban is!)

fb share