Cipő- és ruhagyűjtés a 29. Telekom Vivicittá Városvédő futáson

A BSI a Magyar Vöröskereszt Budapest Fővárosi Szervezetével közösen futócipő- és sportruhagyűjtést szervez a 29.Telekom Vivicittá Városvédő Futás alkalmából. Dobd be a dobozba, ami neked nem kell, de másnak még jó lehet! Használt sportfelszereléseid minden bizonnyal sok örömet okoztak neked az edzések során, vagy a versenyeken - most meghosszabbíthatod, továbbadhatod ezt az örömet.

Ha van feleslegessé vált használt, futóruházatod vagy sportcipőd, most segíthetsz vele azokon, akiknek ez a sportolás, futás lehetőségét jelentheti. Egy használt futócipő, ha jó állapotban van, még sokáig hordható a mindennapi életben, a futóruha pedig, ha csak kopott, régi, de nem szakadt, még hosszú ideig szolgálhatja viselőjét sportolás közben. Segíts azoknak, akik futnának, sportolnának, de nincs hozzá megfelelő ruházatuk, segíts azoknak, akik szívesen hordanák még jó, de futásra már nem használt cipődet! Neked ez nem kerül semmibe, másoknak mégis nagy segítség.

Hozd magaddal már nem használt futócipődet, futóruhádat, amikor a nevezésedet intézed, a rajtszámodat veszed fel, vagy új cipőt vásárolsz a Spuri Futóboltban. Az adományodat a BSI nevezési irodájával szemben elhelyezett dobozban gyűjtjük április 3-ától.

A gyűjtés a 29.Telekom Vivicittá Városvédő Futás helyszínén, a Margitszigeten is folytatódik. Az összegyűlt adományokat Vöröskereszt XIII. kerületi szervezete osztja ki a rászorulóknak április 15-én.

fb share