Dj Domonique zenél nekünk - és műsort vezet!

Mára is szenzációs hírünk van: a Telekom Vivicittá Városvédő Futáson a sziget egy központi helyén zenés ponton buzdítja a futókat Várkonyi Attila, azaz Dj Dominique, a Coca-Cola Testébresztő Női Futógálán pedig a nagyszínpadon lesz ő a ceremóniamester, műsort vezet és a többi időben pedig az esemény végéig zenél. Hölgyek, lehet készülni a bulira!

A Margitszigeten minden futó elhalad majd előtte, a jó hangulat garantált lesz a Telekom Vivicittá Városvédő Futás összes résztvevője számára.

A nagyobbik feladatot mégis májusra vállalta el, akkor ugyanis a nagyszínpad teljes programját ő vezényli le az elejétől a legvégéig, díjátadást csinál, felkonferál, interjúkat csinál, és természetesen sok program közt egy percig sem maradunk zene nélkül - tehát unatkozásra egy percnyi idő sem marad annak, aki velünk lesz a Városligetben. Így aztán aki fut, aki nem, aki részt vesz a fitnesz programokon, aki nem... aki csak ott van, jól érzi majd magát. Bár ez a nap a nőké, mégis arra buzdítunk mindenkit: hozza az egész családot!

fb share