Idén újra K&H gyógyvarázs - gyerekjáték és gyerekkönyv gyűjtés

Emlékszel még, tavaly hogy volt? Idén megismételjük! K&H gyógyvarázs - ha jössz, ne gyere üres kézzel! Gyerekjáték és gyerekkönyv gyűjtés a 21. K&H mozdulj! maraton és félmaraton váltó alkalmából május 30-ától június 15-éig. Ha gyermeked már nem játszik vele, ha már komolyabb olvasmányok után néz. Ha már csak pakolgatod, mert igazából nincs szíved kidobni az oly kedves holmikat... Szerezz velük örömöt más kisgyerekeknek!

Sokan kidobni nem akarják, de nem is tudnak mit csinálni a régi gyerekkönyvekkel, játékokkal... így aztán csak pakolásszák őket. Nos, nekünk van egy olyan dobozunk (oké, több is), ahova úgy teheted ezeket a holmikat, hogy közben biztosan tudod, egy gyerek nem sokára örülni fog neki. A 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó helyszínén és előtte már május 30-ától gyűjtjük ezeket a K&H gyógyvarázs számára; ha már úgyis jössz nevezni, vagy a rajtszámért... kapd a hónod alá a megunt plüssmacit!

Június 10-e és 12-e között fel lehet venni a rajtszámokat, s a rajtszámfelvétel helyén, később pedig az eseményen, az 56-osok terén lesznek elhelyezve azok a dobozok, melyekbe olyan, nektek már nem kellő gyerekkönyveket, plüssállatokat és egyéb játékokat tehettek, amit jó szívvel ajándékoznátok oda csillogó szemű kisgyerekeknek.

Mi is ez a K&H Gyógyvarázs? A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében többek között kórházi gyermekosztályokat támogat a gyűjtött játékokkal és könyvekkel, ezzel is segítve a kis betegek gyógyulását. A tavalyi K&H olimpiai maraton váltón 20 nagy doboz adomány gyűlt össze, amely a budapesti Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórházba került. Erről >>> így számoltunk be.

Segítsd idén is a beteg gyerekeket!

fb share