Ismerd meg a futó Bohócdoktorokat!

A célban egy újabb gyermekmosoly vár! A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány szlogenjét igazi tartalommal tölti meg az a 4 Bohócdoktor, aki nem csak mókázik, hanem fut is október 11-én a SPAR Budapest Maraton®-on. Ismerd meg jobban a futó Bohócdoktorokat, és adományoddal támogasd jótékony futásukat!

Kattints a doktorok nevére, és eljutsz az adatlapjukhoz!

Riska Minimaratonon indulnak

Maratont futnak:

A Bohócdoktorok már október 10-én is szórakoztatják a rajtszám felvételre és tésztapartira érkezőket az 56-osok terén, ahol minden adományozónak egy igazi piros bohócorrot ajándékoznak.

A Piros Orr Alapítvány a nevetés erejével gyógyít. A bohócdoktorok vidám játékokkal, zenével, dallal enyhítik a betegek szorongásait, fájdalmát, szomorúságát, hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük visszanyeréséhez. 27 képzett bohócdoktor 12 gyermekkórház betegeit és 2 idősek otthonának lakóit látogatják heti rendszerességgel. Versenyünkön a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványért futó követek 2 millió forint összegyűjtését célozzák, amiből a Pető Intézetben 2700 gyermek felvidítása válhat valóra a rendszeres bohócdoktori vizitek által.

fb share