Kisorsoltuk a Spuri előfizetői játék következő nyerteseit!

Szóljanak a harsonák, peregjenek a dobok: megvan az a hat szerencsés, aki az aktuális sorsoláson megnyerte a hat nyeremény valamelyikét! Nézd meg, kik azok, és mit nyertek, és tudd meg azt is, mi lesz a nyeremény két és fél hónap múlva! Ne feledd: minden előfizető minden sorsoláson részt vesz!

A játékszabály egyszerű: előfizetsz, s a neved bekerül a kalapba, minden lapszám megjelenése előtt sorsolunk. Sorsolás után a nevet visszadobjuk a kalapba, és a következő sorsoláskor ismét kihúzható... Ehhez nem kell egyebet tenni, mint előfizetni. Nem is húzzuk tovább a dolgot, íme a mostani hat nyertes:

  • Két éjszakás, két személyes wellness pihenést nyert a Tisza Balneum Hotel****-ben
Váradi Tamás.

  • Két éjszakás, két személyes wellness pihenést nyert a soproni Hotel Sziesztában
Gajdos Enikő.

  • TIMEX órát nyertek:
Vidosa Noémi és Vidovicsné Szabó Tünde.

  • Személyenként 5 darab ingyenes indulás lehetőségét nyerték a BSI eseményein:
Gáspár Ferenc és Csordás Botond.

Őket levélben is értesítjük majd.

És mindevvel egyidőben átfordultunk a következő előfizetési időszakba, aminek során a következő négy számra (2014 nyár - 2015 tavasz) lehet előfizetni május 29-éig. Az előfizetési díj továbbra is három gombóc fagyi ára laponként, vagyis 850 forint helyett 750 forint/lapszám (összesen 3000 Forint), vagy Spuri Aranykártyával 675 Forint/lapszám (összesen 2700 forint). Ezért száz oldal minőségi, futással kapcsolatos olvasnivalót kapsz - ne feledd, ez Magyarország egyetlen futással foglalkozó szaklapja! Tehát ha még nem vagy előfizetőnk, akkor keresd a tavaszi számot a hónap vége felé, és fizess elő a nyárira!

És hogy mit nyerhetsz az igényes tartalom mellett? Kattints a képre, és nézd meg a nyári sorsolás nyereményeit!

fb share