Már Szentendrén is duplán

Szentendrén is két tagúvá vált a futónagykövetség: Erdei Dóra munkáját segíti, egészíti ki Lantos Botond, aki elsősorban hosszabb közös futásokra várja a futótársakat, de kerékpáros "háttere" miatt ebben a sportágban is lehet hozzá fordulni.

Botond gyerekkorában sokat futott, aztán, ahogyan ez sokunknál előfordulhat, ahogy nőtt, úgy hagyott alább a sport iránt érzett lelkesedése. Aztán történt, hogy egy baráti evezés során szerzett sérülés rehabilitációjaként bringázni kezdett, s megszerette. Kiegészítésként pedig, mert rossz időben nem olyan kényelmes a kerékpár, a futást kezdte újra - és most már nem is hagyta abba. És így megmaradt kerékpárosnak, futónak. S mivel mindeközben igen intenzív közösségi életet is élt, él, rengeteg sportoló barátra is lelt, akiknek ott igyekszik segíteni, ahol tud. És most már tőlünk is megkapja ehhez a maximális támogatást.

Ha szeretnél vele és társaival futni a magányos kilométerek helyett, ezt megteheted a szentendrei Duna-parton minden szombaton és vasárnap reggel kilenckor - minden egyéb futásról pedig a szentendrei Futónagykövetek Facebook csoportjában tájékozódhatsz.