Megjelent a 20. évfolyamába lépő Spuri Magazin!

A tavasz meghozta nekünk a Spuri Futómagazin legfrissebb számát! Már kapható az új, tavaszi szám a BSI nevezési irodájában, illetve az eseményeinken az információs sátorban. Ott leszünk már a Spuri Balaton Szupermaratonon is! Keresd az újságot, benne a megszokott egész éves futóversenynaptárral, edzéstanácsokkal, portrékkal, interjúkkal, érdekességekkel, például a Spuri Balaton Szupermaratont is megjárt ultrafutó (csoda)Bogár Jánosról, Beck Mónikáról, a szív Futónagykövetéről, és sok másról!

Az előfizetőknek postára adtuk, a többi pedig megvehető már az idén huszadik évfolyammal jelentkező lapot. Igazi tavaszi hangulat így, a szezon elején. Garantáltan meghozza a futáshoz a kedved! Zsákbamacskát nem árulunk: a tavaszi szám tartalomjegyzékét megláthatod nagy méretben, ha a képre kattintasz

A száz oldalas színvonalas lapot a nyári számtól legegyszerűbben és legolcsóbban >>> előfizetve kaphatod meg, ekkor 850 forint helyett a lap csak 750 forintba fog kerülni, SPURI Aranykártyával pedig csak 675 forintot kell egy-egy számért fizetned. Megéri, erről biztosíthatunk.

A játék pedig, ami tavaly ősz óta folyik, folyamatosan megy azok számára, akik előfizettek, >>> kattints ide a legújabb nyereményekért!

Bele is olvashatsz mindig a legfrissebb számokba, ezt néhány napon belül most is >>> itt teheted majd meg, az oldal tartalma folyamatosan bővül.

Vedd meg, olvasd el! Reméljük, olvasóink között üdvözölhetünk téged tavasztól, előfizetőink között nyártól.

fb share