Négy hónap múlva: 29. SPAR Budapest Maraton Fesztivál!

Pontosan négy hónap - három hetes ciklusokban edzve 6 ciklusnyi idő meg pár nap pihenő -, és újra itt van Magyarország legnagyobb szabadidősport-eseménye! Tavaly 21930 nevezővel, köztük 4900 maratonistával, hazánkon kívül 68 másik országból közel 3000 futóval! Idén is készülsz már? Ha nem futni, akkor szurkolni! Akárhogyan is: kár volna kihagyni ezt az ünnepet!

  • SPAR Budapest Maraton® - klasszikus maratoni táv, sokak álma. Világörökségi helyszínek látványától és EZERNYI HELYEN BUZDÍTÓ ZENÉTŐL KÍSÉRVE...
  • Coca-Cola testébresztő 30 kilométer - egyedülálló rajtjának segítségével a maratonistákhoz csatlakozva velük együtt érhetsz be a célba!
  • Flora Maratonstaféta - fuss a barátaiddal összesen egy maratonnyit, és osztozzatok a dicsőségen!
  • Riska Minimaraton - hét kilométer azoknak, akik kisebb távon próbálnának szerencsét. Így a maraton befutójára már vissza is érsz szurkolni!
  • Danone Maratonka - azoknak, akik az út elején vannak, de szeretnék kivenni a részüket a hangulatból.
  • SPAR gyaloglás, SuperShop Családi futás a szurklóknak, kisgyerekes családoknak...

...és megannyi kiállító, látnivaló, és persze a fergeteges hangulat, míg várjuk a futókat. Ugye nem akarsz lemaradni arról az eseményről, ami ősszel egész Budapestet megmozgatja?

Már most több mint 2500 nevezőnk van a maratonra, és még van négy hónap! Te már eldöntötted, hogy melyik távon indulsz? Augusztus közepéig van időd még, akkor ugranak csak feljebb a nevezési díjak, de készülni már most érdemes! Legyen tehát a következő négy hónapod célja az, hogy felkészülsz a futás napjára, ahol sokezer társaddal együtt futhatsz majd, szurkolhatsz nekik, jól érezheted magad az egész családdal! És tűzd ki a végső célt október 12-ére: ott leszel.

fb share