Ne feledd, hogy hétfőn és kedden a Futóbolt és a nevezési iroda zárva lesz!

Két örvendetes jelenség, azaz a Spuri Futóbolt töretlen, és egyre növekvő népszerűsége, illetve a BSI eseményeire benevezők számának folyamatos emelkedése miatt úgy döntöttünk, hogy a következő néhány napban-hétben mind a boltot, mind pedig az irodát nagyobb helyre költöztetjük az épületen belül. A költözés miatt a jövő héten hétfőn és kedden mindkettő zárva lesz.

Június 23-án és 24-én, vagyis hétfőn és kedden tehát a BSI nevezési irodája és a Váci úti Spuri Futóbolt zárva lesz!

A többi Spuri Futóbolt természetesen mindenhol zavartalanul működik majd. A zárva tartás ideje alatt a nevezési irodában semmilyen, tehát sem telefonos, sem pedig személyes ügyintézés nem lesz, kizárólag az online nevezés ügyében állunk a rendelkezésetekre.

Szerdától a nevezési iroda már az új, nagyobb helyén (az épületbe betérve egyből meg fogod találni) vár mindenkit, igaz, az első napokban a költözés nem kis munkái miatt esetlegesen még itt-ott dobozok, költözésre jellemző kisebb rendetlenség is lehet, de ez nem fogja befolyásolni az ügyintézés menetét.

Szerdától 2-3 hétig ideiglenes helyen, de szintén az épületben vár majd mindenkit a Spuri Futóbolt, amíg a leendő új helyének kialakítása folyik. Majd pedig a végleges üzlet elkészülte után a bolt beköltözik a régi-új, tágas helyére: a mostani üzlet és a jelenlegi nevezési iroda együtt szolgáltatja majd a helyet a kényelmes vásárlásra.

A két napos szünet, illetve az esetlegesen előforduló apró kellemetlenségekért előre elnézést kérünk, de egyben nagyon reméljük, hogy tetszeni fog majd nektek a kibővült boltunk és a kényelmesebb helyre költöző nevezési iroda is! Pici türelmet kérünk tehát a jövő héten, aztán újra teljes fényében, szeretettel vár benneteket a bolt és az iroda! Megértéseteket és türelmeteket nagyon köszönjük.

fb share