Nézzük, kik nyerték a nyári SPURI előfizetői akció értékes ajándékait!

Nem kis nyereményhalmaz várt arra, hogy kisorsoljuk azok között, akik előfizettek az elmúlt egy évben a SPURI Futómagazinra. Értékes óra, technikai felső, mp3 lejátszó, félmaratoni indulás a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonra. Megtörtént a sorsolás, Lássuk hát, kié lett egyik vagy másik nyeremény!

Megvannak tehát a nyertesek, és ezzel párhuzamosan elindult "gördülő játékunk", vagyis >>> már látható is az őszi sorsolás kiírása és számtalan nyereménye, amihez nem kell mást tenned, csak előfizetni Magyarország első számú futómagazinjára, amiben 100 oldalon keresztül minden benne van, ami csak futás.

De akkor térjünk vissza a mostani szerencsésekhez! Egy-egy ingyenes indulási lehetőséget nyertek a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon hárman. Ők a következők:

  • Taskár Tamás, Budapest
  • Tölgyesi Júlia, Gencsapáti
  • Lipp Zoltán, Budapest

Egy SONY NWZ-W273 sport Walkman MP3 lejátszó nyertese:

  • Bérces Jánosné , Ipolyvece

COLUMBIA technikai aláöltözetet/felsőrészt nyert

  • Felhalmi István Budapesti előfizetőnk.

És végül, amit mindenki várva vár, álljon itt a fődíj, egy Ambit 2 S-A GPS óra nyertesének a neve, aki nem más, mint...

Abai Róbert, Budapest

A nyerteseknek gratulálunk, őket levélben is értesítünk a nyereményük átvételének módjáról. Amennyiben a nyertesek közül valaki nem kívánja átvenni a nyereményét, és erről nyilatkozik is nekünk, annak nyereménye a szintén kisorsolt "pótnyerteseké" lesz kisorsolásuk sorrendjében, akik pedig sorban a következők:

  1. Rhédey László, Budapest, és
  2. Zsolnai Enikő, Budapest.

fb share