Podiart és Adidas Footscan a Spuri Futóboltokban

Márciusban egy-egy napig a három budapesti Spuri Futóboltban vendégeskedik a Podiart és az Adidas Footscan, számítógépes talpvizsgálatokat végeznek, illetve a speciális talpbetétekkel kapcsolatos (Podiart), valamint cipőválasztással kapcsolatos (Adidas Footscan) tanácsokat is adnak. Ma a Podiart szakembere vár téged a bolt előtti folyosón.

  • A Podiart azért alakult, hogy a lábproblémákkal küzdőknek segítséget nyújtson. Ezért dolgoztak ki több mint egy évtizede egy számítógépes talpvizsgálatot és az ehhez kapcsolódó talpbetét gyártást. Ezt ismerheted meg, ha eljössz március 4-én a Váci úti üzletbe, március 11-én az Örs vezér téri üzletbe, vagy március 18-án a Maros utcai futóboltba.

  • Mérd be a lábadat az Adidas FOOTSCAN System segítségével és tudd meg milyen számodra az ideális futó cipő!Az Adidas Footscan március 18-án a Váci úti boltban, március 27-én a Maros utcai üzletben lesz.

Mi a FOOTSCAN és miért érdemes kipróbálni? Hogyan választható vásárláskor személyre szabott futócipő?

A FOOTSCAN nem más, mint számítógépes talpnyomelemző rendszer. Bonyolultan hangzik, de neked csak annyi a dolgod, hogy cipő nélkül átfuss egy (60x40 centiméteres) úgynevezett mérőplatón, majd az érzékelt jeleket színes kép formájában te is megtekintheted a monitoron. A talplenyomatod formájából kiindulva az adidas szakemberei nagy biztonsággal megállapítják, milyen felépítésű és típusú cipő illik legjobban a mozgásod stílusához. A vizsgálat ingyenes.

Gyere el, és segítünk, hogy az igazán neked való futócipőt választhasd!

fb share