Tavaszi hír: nyereményeső a nyári Spuriban!

Már nem sok van hátra, és a kezedben foghatod a 2014-es friss tavaszi számot, benne ropogós, napfényes témákkal. És természetesen, ha előfizetsz, akkor négy alkalommal is esélyes leszel az értékes nyeremények valamelyikére. Suunto óra? Sony Walkman? Columbia cuccok? A tiéd lehet a Spuri Futómagazinnal! És emellett igényes tartalom futóknak - 100 oldalon!

A száz oldalas színvonalas lapot a legegyszerűbben és legolcsóbban >>> előfizetve kaphatod meg, ekkor 850 forint helyett a lap csak 750 forintba fog kerülni, SPURI Aranykártyával pedig csak 675 forintot kell egy-egy számért fizetned. Megéri, erről biztosíthatunk.

A játék pedig, ami tavaly ősz óta folyik, folyamatosan megy azok számára, akik előfizettek, >>> kattints ide a legújabb nyereményekért!
Bele is olvashatsz a legfrissebb számokba, ezt >>> itt teheted majd meg, az oldal tartalma folyamatosan bővül.

Most pedig lássuk, mi vár rád a következő számban!

Csak néhány téma a 100 oldalnyi olvasnivalóból...

  • Ismered Beck Monikát? Ő a szív futónagykövete.
  • Olvashatsz Berta Zsoltról, az író-zenész-futóról 
  • Formaidőzítés a futórendezvényekre tavasztól őszig - hogyan?
  • Teljesítménynövelés: rugalmas érfalak
  • Hasonlítsunk össze futóalkalmazásokat okostelefonra!
  • Gimnasztika - gyakorlatok a futás mellé kezdőknek és haladóknak
  • Izomegyensúly futás közben
  • Az ultra (csoda) Bogár, avagy Bogár János, egyik leghíresebb ultrafutónk évtizedek óta
  • 2014 évi futónaptár

Nos? Kíváncsi lettél? Reméljük, hamarosan a te kezedben is ott virít majd a lap, és együtt lessük a sorsolásnál, kinek kedvez a sors keze! Node akkor beszéljünk a nyereményekről is. A tavaszi szám előfizetésével mindjárt bekerül a neved a kalapba, és nyerhetsz. Nem is akármit! Most például többek közt wellness hétvégéket a tavaszi fáradtság ellen, ingyen indulást a BSI eseményein, sportórákat.

Nyárra nagyon komoly értékben válogattunk össze nektek ajándékokat: sportruházatot, zenelejátszót, és egy olyan professzionális sportórát sorsolunk ki, amire a futók többnyire vágyni sem mernek - és azon a sorsoláson is automatikusan részt vehetsz, ha most fizetsz elő a következő négy számra.

És hogy le ne csússz a lehetőségről, megpróbáltuk kijjebb tolni az előfizetés határidejét: az eredeti időpont helyett most március 2-áig előfizethetsz! Tetszik? Akkor >>> ide kattintva máris az előfizetési oldalra juthatsz.

Reméljük, olvasóink között üdvözölhetünk téged tavasztól.

fb share