Telnek a BURGER KING Brutálfutás Budapest futamai!

Hohó! Egy kicsit nem figyelünk oda, és máris betelik két futam a BURGER KING® Brutálfutás Budapest 1.0-ra... No persze - nagyon - aggódni még nem kell, a többiben van még hely, de érdemes igyekezni a nevezéssel és a futamregisztrációval, ha nem akarsz délután egykor rohangászni a Stadion lépcsőjén a legnagyobb melegben. Bár, ha már ide benevezel, akkor bármire képes lehetsz!

Tehát hely még van, bár nem biztos, hogy sokáig, ugyanis erre az őrült 4,3 kilométerre eddig már 700-hoz közelít a nevezők száma. A 10 és 11 órás futam be is telt, tehát ha jót akarsz magadnak, idejében biztosítsd be a helyed arra a futamra, amit ideálisnak gondolsz! Nevezés után >>> itt választhatsz futamot. És aztán már csak várni kell augusztus 30-át, ahol is... mi is lesz?

Látod, ez a legnagyobb őrültség: nevezel, de még csak épp, hogy sejted, mi vár rád. Sötét! Füst! Mászás! Kúszás! Lógás! Raklaphegy! Buszfutás! Sárkonténer! Kukatolás! És ha már ott vagyunk a Stadionban, igyekezz, mert az atlétikai pályán mérjük a 200 méteredet! Hoppá! A többit meg majd meglátod... de meglátod? Csak mert lesz sötét is itt-ott, meg köd.

Nos? Nevezel? Július 13-áig ezt még a jelenlegi, kedvezményesebb áron teheted!

fb share