Tudod, hova menjél a Spuri Aranykártyáddal?

Ha nem tudod, akkor segítünk. Számos kedvezmény illet meg ugyanis, ha Spuri Aranykártyás lettél 2014-re, és meglett a virtuális kártyád. Lehet, hogy még nem is ismered a kártya adta lehetőségeket, melyek folyamatosan bővülnek? Nos, akkor kattints, és olvass!

Először is a legfontosabb dolog, amit a kártya nyújt számodra: kedvezményes nevezési díj a BSI 2014. évi versenyeire (kb. 20%). Ugye, nem is hangzik rosszul?

Aztán folytassuk! A Spuri Kártya valójában egy kedvezményes szolgáltatások igénybevételére jogosító kártya:

  • kedvezmény BSI versenyei mellett és más szervezők versenyein is (15-20%), köztük a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton, illetve a 29. Spar Budapest Maraton® hivatalos felkészülési versenyein is (amennyiben az említett két budapesti eseményre nincs érvényes nevezésed az adott felkészülési verseny előtt legalább 10 nappal - mert ha van, akkor máris 50% kedvezményt kapsz! Bővebben a felkészülési versenyekről >>> itt és >>> itt olvashatsz).
  • 6% kedvezmény a Spuri Futóboltban, és
  • 10-40% kedvezmény partnereinknél, egyebek mellett sportfelszerelések vásárlására, egészségügyi, turisztikai és sport-, valamint egyéb szolgáltatások igénybevételére.

Ennél konkrétabban és pontosabban két, folyamatosan frissülő oldalon olvashatsz. A partnerversenyek litáját (ezeken indulhatsz kedvezményes áron a kártyáddal) >>> itt találod, a többi szolgáltatást pedig, amit olcsóbban vehetsz igénybe, >>> itt leled fel. Kattints, böngész, örülj!

fb share