Újabb edzéstervek a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonra

Nincs messze a szeptemberi 29. Wizz Air Budapest Félmaraton, nem árt tehát, ha mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló edzéstervet a felkészüléshez. Moós Gergő virtuális Futónagykövetünk, a DK TEAM megálmodója Monspart Saroltával karöltve 12 hetes felkészüli programot szerveznek 3 szintre: - félmaratonistáknak - váltótagoknak és - 3,5km-es ligetkörönindulóknak.

Edzéstervek mindenkinek, senki ne érezze hát magát hátrányban semmi miatt. Csak próbálkozzon, aztán pedig fusson. Gergő a blogjában tette közzé a Monspart Sarolta keze munkáját dicsérő programot a következő szavakkal felvezetve:

...nem tudjuk, de nem is akarjuk megkerülni a Wizz Air Budapest Félmaratonra történő közösségi edzésprogram indítását. A szakmai munka továbbra is Monspart Sarolta asztala, neki köszönhetően tudom most számotokra közzé tenni ezt a 12 hetes edzéstervet. Kérek mindenkit aki velünk készül, hogy a Nyugati-téri felüljárón köszönje majd meg neki, ha úgy gondolja. Az edzéstervet akár csinálhatod egyedül, de ha társaságra és biztatásra van szükséged, akkor jelentkezz bátran az edzésprogram Facebook csoportjába.

És akkor lássuk az edzésterveket: >>> kattints ide, az edzéstervekért a dagadtkocsog.blog.hu-n!

fb share