Újabb speciális futónagykövetek!

Nem csak a közös lakóhely, hanem különböző más szempont alapján összetartozó emberek csoportja is szívesen veszi, ha valaki elvállalja azt a hálás feladatot, hogy elkezdi szervezni, igazgatni a csapat futóéletét, összegyűjteni azokat, akik szeretnének futni, vagy futnak is, de nem találtak még megfelelő társaságot. Nos, most már a babakocsisok sem aggódnak efelől, hiszen nekik is van futónagykövetük.

Nyári Fruzsina és Nyári Zsolt, mondhatnánk, hogy egy cipőben jár, de stílszerűbb új szólást alkotni: ugyanazt a babakocsit tolják, még hozzá a szó szoros értelmében is. A babakocsis futás Futónagykövetei ők, noha korábban mindketten olyan sportokat űztek, melyekhez nehezen passzolt a babakocsi és a benne mosolygó baba. Teniszezni, evezni vagy boxolni például nagyon nehéz lehet egy kiskocsival. futni viszont annál könnyebb.

Mivel mindkettejüknek lételeme a mozgás, kisfiuk születése után vettek egy futó babakocsit, és innentől a picit is elvitték egy-egy könnyű edzésre. Alakítottak egy - ma már majd' 100 tagú - facebook csoportot is, a "fussunk babakocsival" nevűt, létrehoztak egy honlapot is, a www.fussbabakocsival.hu-t... szóval nem tétlenkedtek. Kis csapatuk bővítéséhez, további szervezkedéseikhez, közös futásaikhoz tudunk segítséget nyújtani azzal, hogy a Babakocsis Futás BSI Futónagyköveteiként támogathatjuk őket. Közös futásaikat a cinkotai biciklis út, a népkert mögötti szakaszon szokták megejteni szombatonként 9 órakor.

fb share