Változások és kész útvonaltervek a SPAR Budapest Maraton Fesztiválra

Útvonal, frissítés, váltó résztávok, öltöző, ruhatár, a 10 kilométeres táv rajtja - ezek mind érintettek az eseményinformációkban végrehajtott frissítések között. Felkerültek az útvonaltérképek is!


Ha a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztivál október 11-i, vasárnapi versenytávjainak valamelyikére készülsz, érdemes böngészned az eseményinformációkat, hiszen felduzzasztottunk néhány pontot. A 10 kilométeres táv rajtjának időpontja 10 óra 10 percre került, s az öltözők és a ruhatárak esetében is a végleges információkat találod.

Ezügyben a Coca-Cola Testébresztő 30 km, valamint a SPAR Budapest Maraton®, a rajtszámok oldalán elhelyezendő ruhatári szalag lesz a legnagyobb újdonság. (Ezt kell majd a rajtszámról leválasztva a csomagon rögzíteni, majd a rajtszámnak megfelelő sátornál leadni.)

A 42 kilométeres táv útvonalán futó és Flora Maratonstaféta kilométerfelosztása is érintett, a két középső váltótagnak 11 és 8,2 km helyett 12,1 és 7,1 km-t kell teljesítenie.

A térképek menüpontra kattintva pedig végigböngészheted az útvonalat, amelyet természetesen leírva is megtalálsz. Ehhez társulnak a frissítőpontok, kínálatukkal együtt.

fb share