Spuri Aranykártya 2017: előrehozva!

Jóval az ígért dátum előtt életbe lép az akció: azok a futók, akik a 13. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonig bezárólag teljesítették a Spuri Aranykártya 2017 feltételeit, már élhetnek a kedvezményes nevezési lehetőséggel.


Az eredeti kiíráshoz képest másfél hónappal korábban megkapták a kedvezményes nevezési lehetőséget azok, akik számára a 13. K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaratonnal teljesültek a Spuri Aranykártya feltételei. Ha érintett vagy, akkor például a jövő áprilisi 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futásra is már aranykártyás áron tudsz nevezni.

A kiküldött adategyeztető levélre (ha nem találod, nézd meg a spam mappát is!) érkező reakció után mindenki megkapja a Spuri Aranykártya sms-t is, amellyel igénybe veheted a különböző további kedvezményeket.

Az aranykártyások listája megtekinthető itt. Aki a tavalyi teljesítménye alapján jogosult, az a 2016-os listában, aki az idei alapján, az a 2017-esben találja magát. Aki pedig a 3. Rossmann Mikulásfutással vagy a 11. DECATHLON FittArénával teljesíti a feltételeket, az eredeti kiírás szerint, január 15-től válik jogosulttá a kedvezményre.