3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál: elindult a nevezés!

A Zúzmara Futófesztivált a futás valódi szerelmeseinek találtuk ki! Fuss és versenyezz minden évszakban, mi télen is várunk! Az eseményen futhatsz félmaratont, valamint választhatod a 10 vagy 5 km-s távok valamelyikét!

Az igazán elszánt futókat a zord időjárás sem állíthatja meg. A hideg, a hó, a jég és a fagy csak kifogás, nem akadály!


"A nyári napsütésnél jobb a téli..."

Télen se állj le a futással, sőt kezd az évet egy fagyos, de kivételes élménnyel!

A 3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra azokat várjuk, akik egyetértenek a mondással, miszerint túl hideg sosincs, csak alulöltözött futó!

Az eseményen három távon győzheted le zúzmarától didergő énedet. Futhatsz például klasszikus félmaratoni távon. A HUNGEXPO és a Kincsem Park területén kanyargó útvonal teljesítésével a BSI Félmaratonmánia-sorozatának téli állomását is letudhatod.

Ha a rövidebb távokat kedveled, akkor se maradj otthon! A Zúzmara Futófesztiválon választhatod a 10 vagy az 5 km-s távok valamelyikét is.

Az útvonalon lesz aszfalt, beton, fű és föld, az esetleges téli útviszonyok miatt pedig jeges, havas szakaszok is előfordulhatnak.

Tedd próbára magad télen is!
A hideg napokon történő edzésekhez a legjobb motiváció egy meglévő nevezés.
Vagyis végy egy nagy levegőt, nevezz már ma, és fusd végig a telet!Megnézed a tavalyi esemény rövidfilmjét?Jelezd részvételed a Facebook-eseménynél!