A SUHANJ! csapata a Kékes Csúcsfutáson

Az idei Kékes Csúcsfutás sem telik el jótékonysági akció nélkül. A névadó szponzor KPMG futói adománygyűjtő Suhangyalként segítik és kísérik a SUHANJ! Alapítvány támogatott fiataljait! Te is segíthetsz!

A SUHANJ! Alapítvány csapata évek óta aktív, nagy számú résztvevője a KPMG Kékes Csúcsfutásnak. A verseny rendkívüli megmérettetés számukra, hiszen értelmi fogyatékos, autizmussal élő, látássérült és vak sportolóiknak, valamint a futókocsikban kísért, akadályoztatott gyerekeknek és kísérőiknek 11,6 km-es távot kell teljesíteniük Mátrafüred és Kékestető között, mely útvonalon a szintemelkedés 671 m.

Idén is nagyon változatos csapattal áll rajthoz a SUHANJ!, a benevezett "Suhancok" között van Rett szindrómás, autizmussal élő, látássérült és kerekesszékes fiatal is. 2017-ben a névadó szponzor KPMG futói adománygyűjtő Suhangyalként segítik őket, közülük ketten pedig kísérőként futnek fel a csúcsra egy-egy fiatal mellett. Ha Te is szeretnéd támogatni a SUHANJ!-t, hogy minél több fogyatékossággal élővel tudja megosztani a mozgás örömét, a KPMG Suhangyalainak oldalán megteheted.