Válts csapatra! - K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó

Ha egyéniben már túl vagy mindenen, vagy ha az egyéni táv még túl hosszú neked, válts csapatra! Idén változtattunk az indulási feltételeken. A félmaratont most is háromfős csapatok teljesíthetik, a maratoni távon viszont 2, 3, 4, 5 és 6 fős csapatok is rajthoz állhatnak!

A 24. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó idén több elemében is eltér a megszokottól.

Egyrészt a minimaraton-váltó távja és teljesítési módja megváltozott. A verseny legrövidebb váltótávja 2017-ben 5,4 km lesz, melyet a háromfős csapatok nem azonos köröket futva teljesítenek, hanem szakaszosan, vagyis az 5,4 km-s útvonal egy kör, melyet három 1,8 km-s szakaszra bontunk.

Az 5,4 km-s útvonal a Városligetben kacskaringózik az alábbiak szerint:A K&H mozdulj! félmaratonváltó idén is a 3 fős csapatok versenye. A városligeti útvonal 3 azonos kör lefutásával teljesíthető, vagyis minden csapattag ugyanazon a 7032 méteres körön fut végig, a váltás mindig a kör teljesítésével történik.

A K&H mozdulj! maratonváltó távján a maratoni távot a 7032 méteres kör hatszoros teljesítésével abszolválják a csapatok, melyek létszáma 2 és 6 fő között változhat. Hat fős csapatok esetén minden váltótag egy kört teljesít, 5 fős csapatok esetén az egyik tag két kört fut, 4 fős csapatok esetén vagy ketten futnak két kört, vagy lesz olyan, aki 3 kört teljesít, és így tovább... A távot a csapatok tetszőleges módon oszthatják fel egymás között, de minden csapattag legalább egy kört fut.

A félmaraton- és maratonváltó városligeti útvonalát az alábbi térkép mutatja:A csapatok baráti vagy munkahelyi társaságok egyaránt lehetnek, de családok is rajthoz állhatnak!

Az előzetes nevezésre (személyesen és online is) 2017. június 17-én, 17 óráig van lehetőséged.
A helyszín felállított versenyközpontban
- június 9-én, 10-18-ig;
- június 10-én, 10-16-ig;
- a verseny napján június 11-én pedig 6:30-tól 10:30-ig tudsz nevezni.