Kékes Csúcsfutás: visszalépés, újraaktiválás, nevezésmegtartás

Összegyűjtöttünk számodra minden fontos információt, melyet az elhalasztott Kékes Csúcsfutás nevezési kérdéseiben tudnod kell. A cikk fontos információt tartalmaz, kérjük olvasd végig!

Korábbi levelünkből vagy a megadott mobilszámodra küldött sms-ünkből már biztosan értesültél róla, hogy a 20. KPMG Kékes Csúcsfutást az elmúlt napok rendkívüli időjárására való tekintettel és a Katasztrófavédelemmel történt egyeztetés után nem tartjuk meg április 22-én, új időpontra halasztjuk. A Mátra belső részei jelenleg megközelíthetetlenek, a leesett nagy mennyiségű hó miatt kialakult helyzet nem teszi lehetővé az esemény megrendezését.

Az esemény új időpontja: 2017. május 27..

Kérjük, figyelmesen olvasd el lenti, talán hosszúnak tűnő leírásunkat, ebben választ adunk a már leadott nevezések új időpontra szóló érvényességével vagy az esetleges visszalépéssel kapcsolatban.

Ha a tervezett új időpont is megfelelő számodra, és szeretnél ott lenni az eseményen, nincs további teendőd, a leadott nevezések automatikusan érvényesek az új időpontra is.
1. Ha már átvetted a rajtszámodat, azt mindenképpen őrizd meg, azt kell majd viselned az eseményen, nem adunk helyette újat. A rajtszámra vigyázz, ne hajtsd, ne gyűrd össze, a hátán levő chip ne sérüljön meg, mert (ha mégis,) nem lesz mért időd az eseményen.
Ha a rajtszámodat elveszíted, elfelejted elhozni, megsérül, az esemény hetében tudunk újat adni 2000 Ft ellenében.
2. Ha még nem vetted át a rajtszámodat, azt megteheted majd az esemény hetében vagy a helyszínen, ennek pontos időpontjáról külön értesítést küldünk majd.

Ha nem tudsz részt venni az eseményen, ezért szeretnél visszalépni, a következőket kell tenned:
1. Ha már átvetted a rajtszámodat, az átvett csomagot a rajtszámmal együtt - kérjük - hozd vissza a BSI irodájába 04.28-ig, és a nevezési díjadat jóváírjuk a Futanetes egyenlegeden, a jóváírt összeget 2018.12.31-ig tudod felhasználni eseményeinken.
2. Ha még nem vetted át a rajtszámodat, visszalépési szándékodat jelezd felénk 04.28-ig a nevezes@futanet.hu címre küldött levélben, és a nevezési díjadat jóváírjuk a Futanetes egyenlegeden, a jóváírt összeget 2018.12.31-ig tudod felhasználni eseményeinken.

Ha már korábban visszaléptél, de az új időpontban megrendezett futáson mégis szeretnél részt venni, a következő lehetőségeid vannak:

1. Ha a visszalépés után az egyenlegedben jóváírt összeget még nem használtad fel, indulási szándékodat jelezd nekünk 04.28-ig a nevezes@futanet.hu címre küldött e-mailben, és nevezésesed újra aktiváljuk A rajtszám felvételének időpontjáról külön értesítést küldünk majd.
2. Ha a visszalépés után az egyenlegeden jóváírt összeget már felhasználtad, a részvételhez új nevezést kell leadnod. Ezzel kapcsolatban keress minket a nevezes@futanet.hu e-mail címen.

Ha buszjegyet is vettél a nevezésed mellé,

1. Ha az új időpont megfelelő, nincs további teendőd, a jegy az új időpontra is érvényes.
2. Ha az új időpontban nem tudsz részt venni az eseményen, jelezd felénk 04.28-ig a nevezes@futanet.hu címre küldött levélben, és a buszjegy árát jóváírjuk a Futanetes egyenlegeden, a jóváírt összeget 2018.12.31-ig tudod felhasználni eseményeinken.

A változtatásokat, lemondásokat kizárólag írásban tudjuk elfogadni, a nevezes@futanet.hu címre küldött levélben, a levél elküldésére 04.28-ig van lehetőséged. A beérkezett visszalépések feldolgozását ezen időpont után kezdjük el.

Ha nem jelzed felénk 04.28-ig a visszalépési szándékodat, a nevezésedet érvényesnek tekintjük. Ezen időpont után az általános visszalépési feltételeknek megfelelően tudod lemondani az eseményen való részvételedet.