Létszámlimit a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonon

Ha ott akarsz lenni Magyarország kedvenc félmaratonján, nevezz időben, ugyanis mindhárom távon nevezési létszámlimittel kell számolni!

A 32. Wizz Air Budapest Félmaraton egyéni félmaratoni távján az első 11.000 nevező jelentkezését tudjuk elfogadni.
Per pillanat közel 7900-an már neveztek, vagyis már csak 3100 eddig hezitáló vagy az utolsó pillanatra váró futó válthatja meg helyét a 2017-es versenyre. Persze a futótörténelemben nem ritka a véghajrával kicsikart győzelem, de inkább ne kockáztass, ne hagyd az utolsó pillanatra a nevezést!
A létszámlimit elérésekor a regisztrálási lehetőséget lezárjuk, a nevezések csereberéjére, megvételére, átadására a BSI eseményein semmilyen formában nincs lehetőség!

A páros félmaraton és a trió távjain összesen az első 4400 fő nevezését tudjuk elfogadni. Ezeken a távokon nagyjából a létszám felénél járunk, vagyis a párban vagy harmad magukkal futni szándékozó félmaratonistáknak is érdemes megváltani a helyet a rajtvonal mögött.

Ha még nem neveztél, de szeretnél, kattints a lenti gombra!Vagy várunk budapesti nevezési irodánkban a Váci út 152-156. szám alatt hétköznapokon 9 és 17 óra között.

Az eseményről minden fontos információt megtudhatsz idekattintva, és kövesd a 32. Wizz Air Budapest Félmaraton Facebook-oldalát is itt, ha naprakész akarsz maradni!