Még tart a Telekom jótékonysági akciója

Az idei Telekom Vivicittá egyik kiemelt jótékonysági programja az Autistic Art Alapítvány munkájának támogatása. Készíts egy selfiet magadról úgy, hogy a Telekom Vivicittá pólóját viseled, és töltsd fel #egyekvagyunk hashtaggel Instagramra. Minden képpel 100 Ft-ot gyűjtesz.

A hétvégi szegedi és pécsi Vivicittá idején is érvényes a Telekom jótékonysági akciója, melyet az áprilisi budapesti Telekom Vivicittá előtt megtartott sajtótájékoztatón hirdetett meg a verseny névadó szponzora.

A Magyar Telekom az Autistic Art Alapítvány kiemelet támogatója. Az alapítvány autista fiatalok művészeti tevékenységét segíti elő, illetve az elkészült alkotások értékesítésével, szervezett aukcióival civil fenntartású, autistákat ellátó lakó- és családias otthonok fennmaradását igyekszik támogatni azért. A legfőbb cél az, hogy az érintett, autizmussal élők emberhez méltó körülmények között élhessenek.

Az autizmussal élők egy része egyáltalán nem beszél, számukra az alkotóművészet az önkifejezés fontos eszköze. Ilyen fiatal Varga Máté grafikusművész is. A 2017. évi Telekom Vivicittá pólójának hátán látható grafika Máté munkája alapján készült.

Az alapítvány munkáját Te magad is segítheted, de hogy is?!

Futóként úgy tudsz e jó ügy mellé odaállni, hogy készítesz magadról egy selfiet, melyen bármelyik (év) Vivicittá pólóját viselheted, majd publikálod Instagramon a képet az #egyekvagyunk hashtaget használva. A Magyar Telekom (a sajtótájékoztatón tett felajánlása alapján) minden feltöltés után 100 Ft támogatást juttat az Autistic Art Alapítvány számára.