Nevezz kedvezményesen a helyszínen is!

Az elmúlt napok fagyos időjárása miatt sokan az utolsó pillanatig halogatják, hogy döntsenek a 2. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál nevezésről. Kicsit szeretnénk a futás irányába billenteni a mérleget, ezért a helyszíni nevezések esetében nem emelkedik tovább a nevezési díj.

Mindhárom táv esetében a 01.12-ig érvényes alap nevezési díj marad érvényben, így a következő áron nevezhetsz szombaton a Hungexpo G pavilonjában berendezett versenyközpontban:
félmaraton - 13.000 Ft helyett 11.500 Ft
10 km - 11.000 Ft helyett 8.500 Ft
5 km - 7.500 Ft helyett 6.300 Ft

Csütörtöktől már jelentősen enyhül az időjárás, szombaton már "kellemes" téli futóidő várható. A délelőtti félmaraton valószínűleg 0 fok körüli hőmérsékletben, ha szerencsénk lesz kis hóban, hóesésben fog elrajtolni, a délutáni rövidebb távokra valószínűleg már fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet, akár még a nap is kisüthet. Kell ennél jobb futóidő január közepén?

A megfázástól nem kell félned, amíg mozogsz nem lehet gond, a futás előtt és után pedig fűtött G pavilonban töltheted az időtt, itt rendezzük be a versenyközpontot, öltözőt, ruhatárat, de még a mobil wc-ket is házon belül találod, kimenni tényleg csak a futáshoz kell :-).

Várunk szeretettel szombaton, ha további részleteket szeretnél megtudni az eseményről, kattints >>>