Podiart talp- és lábállásvizsgálat a debreceni Spuri Futóboltban

Terheld megfelelő módon a lábad! Használd ki a lehetőséget, és vizsgáltasd meg ingyenesen a talpad és a lábállásod a Podiart szakembereivel augusztus 16-án, a debreceni Spuri Futóboltban.

A Podiart-talpvizsgálat lényege, hogy miután ráállsz egy üveglapra, a Podiart szakemberei a rögzített kép alapján a talp statikai állapotára tudnak következtetni. A vizsgálat kimutatja a különböző ortopédiai problémákat, a lúdtalpat, a haránt és hosszanti boltozatsüllyedést, a bütyköt, kalapácsujjat stb...

Ha szükséges, igény szerint a problémádnak megfelelő egyedi talpbetétet is rendelhetsz. Ehhez szükség lesz a futócipődre vagy arra az utcai cipődre, amelyet a leggyakrabban viselsz.

Megvizsgáltatnád a talpad? Foglalj időpontot itt!A lábállásvizsgálat egy futópadon, futás közben végzett vizsgálat, mely képet ad a lábállásodról és jelzi, hogy milyen stabilitású cipőre van szükséged.
A vizsgálathoz néhány percet kell futni, miközben egy kamera segítségével felvétel készül a futásodról. Ezt a felvételt a Podiart szakértői a helyszínen kielemzik. A vizsgálathoz nem szükséges futócipő, de érdemes rövidszárú futónadrágot hozni.

A debreceni lábállásvizsgálatra itt tudsz jelentkezni!

A vizsgálat eredményének birtokában már biztos, hogy jól választasz majd futócipőt is. Látogass el a debreceni Spuri Futóboltba, és kérd szakember segítségét!