Karácsonyi ajándékunk több mint 4500 futónak: Spuri Aranykártya 2018

Jó hírünk és egy előrehozott karácsonyi ajándékunk van azoknak, akik eseményeink rendszeres résztvevői. A meghirdetett január 15-éhez képest több mint egy hónappal korábban, már december 7-től felhasználható a Spuri Aranykártya 2018 kedvezménye a BSI eseményeire történő nevezéshez.


Kicsit felpörgettük az év vége felé már lassulni készülő fogaskerekeket, osztottunk-szoroztunk, futókilométert kalkuláltunk, és így - a mindenki által várt január 15-i időpontnál - több mint egy hónappal korábban, már ma, december 7-én élesítjük a "Spuri Aranykártya 2018" programot.
Ha 2017-ben is aranykártyás vagy, ez téged nem érint, viszont ha eddig nem voltál az, de a 2017-es sportteljesítményeddel kiérdemelted a státuszt, akkor használd ki a lehetőséget, és nevezz kedvezménnyel mindjárt 2 olyan eseményünkre is, amelyeknek december 11-én jár le a következő nevezési határideje:
3. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
11. Spuri Balaton Szupermaraton és résztávjai

Ha ebben a listában megtalálod a neved, Te is Spuri Aranykártyás lettél 2018-ra, olvass tovább, fontos infók jönnek!

A kedvezmény egyelőre még csak a BSI-események nevezésére vehető igénybe, teljes körűvé akkor válik, ha az erről szóló, virtuális Spuri Aranykártyát tartalmazó sms-t is megkapod (december 15-ig). Az sms előtt egy gyors adategyeztetésre szeretnénk kérni. A nevezési rendszerünkben megadott e-mail címedre küldtünk egy levelet, melyben a nálunk megadott adataid egy része is szerepel. Kérjük, nézd meg a levelet (ha a béerkezett levelek között nem találod, kukkants be a spam vagy promóciók mappába is, majd húzd át innen a beérkezett levelek közé), és változás esetén kövesd az abban szereplő lépéseket!

fb share