Szociálisszabadkártya-pályázat a 32. Wizz Air Budapest Félmaratonra

Jelenlegi élethelyzeted nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél az ország legnépszerűbb félmaratonján? Pályázz és segítünk! 12 darab szabadkártyát (ingyenes nevezést) ajánlunk fel azoknak, akiket anyagi, szociális helyzete akadályoz abban, hogy nevezzenek a versenyre.


Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a félmaratoni táv teljesítésére, és rendszeres résztvevői versenyeinknek, most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

A maximum egyoldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, valamint annak a nehéz helyzetnek a rövid leírását, amely most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős, a BSI-től független bizottság bírálja el. A bírálók anonim módon kapják meg a pályázatokat, így kizárólag azok tartalma és saját értékítélete alapján választják ki a 12 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve a kiválasztottak személye semmilyen formában nem kerül nyilvánosságra.

Tehát, ha pályázol és nyersz, egy leszel a tízezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy futsz egy jót!

A pályázatokat augusztus 27-ig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat szeptember 1-jéig értesítjük az eredményről.