Wizz Air Budapest Félmaraton: nem emeljük a nevezési díjat!

A 32. Wizz Air Budapest Félmaraton az év legnagyobb félmaratonjának ígérkezik. Szeptember 10-én igazi futókarneválra készülünk Budapesten. Legyen a futás öröme mindenkié, nem emeljük tovább a nevezési díjakat! Légy ott, nevezz egyéniben, párban vagy trióban!

A Wizz Air Budapest Félmaraton Magyarország kedvenc félmaratonja. Az útvonal Budapest legszebb részein vezet keresztül. A hangulat fergeteges, a futók lelkesek, a szurkolók kedvesek. Légy részese Te is a 2017-es év legnagyobb félmaratoni versenyének! Ha már próbáltad, dönts egyéni csúcsot, ha még nem próbáltad, itt az ideje!

Szeretnénk, ha a futás öröme mindenkié lehetne, ezért - bár augusztus 28-án lejárt a sávos nevezés aktuális határideje - továbbra is változatlan áron nevezhetsz, nem emeljük tovább a nevezési díjakat!

Az idei Wizz Air Budapest Félmaratonon négy távon teheted próbára magad. A 21 097,5 méteres távot teljesítheted egyéniben, valamint párban vagy trióban. Vond be a családot, a barátokat vagy a kollégákat, és nevezzetek közösen! Ha nem vagy kész a félmaratoni távra sem részben, sem egészben, választhatod a 3 km-s Ligetkört is!Ha ott akarsz lenni szeptember 10-én a mosolygós futótömegben, nevezz időben, mert valamennyi távon létszámlimitet határoztunk meg. Az egyéni félmaratoni távra az első 11 ezer jelentkező nevezését tudjuk elfogadni. A páros és trió versenyszámokban összesen 4400 fő nevezését fogadjuk. A létszámplafonok elérésekor a nevezést lezárjuk, azt követően semmilyen lehetőség nincs bekerülni a mezőnybe.


Nevezz most, itt!Nézd meg, milyen volt a tavalyi esemény. A 31. Wizz Air Budapest Félmaraton rövidfilmje: