25. K&H mozdulj! maraton és félmaratonváltó: hétfőn határidő

Kovácsolódik már maraton- vagy félmaratonváltó csapatod? A szervezési feladatok és a készülődés során a nevezési határidőről se feledkezzetek meg! Nevezd be őket vagy magad hétfőig kedvezménnyel!

A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó idén is a nagy baráti és céges futások eseménye! A váltószámokban baráti társaságok, családi futóalakulatok és kollégális csapatok mérettetnek meg - leginkább a futásban. A félmaratonváltóra (3*7032 m) háromfős csapatok jelentkezését várjuk, a minimaraton-váltóra (3*2000 m) szintén, a maratonváltón (6*7032 m) viszont többen is indulhattok, a 42,195 km-s távot 3, 4 vagy 6 fős csapatok teljesíthetik.Az idei újdonság, hogy az eseménynek a Hungexpo ad otthont. A helyszín adottságai lehetővé teszik, hogy a nyári melegben fedett váltózóna és klimatizált pihenőhely tegye számodra is emlékezetessé az eseményt.

Ha nem vagy csapatjátékos, akkor se maradj otthon, a félmaratoni távot egyéni indulóként is teljesítheted olyannyira, hogy az egyéni félmaratonistákat egy délelőtti és egy délutáni futammal is várjuk. A FélmaratonMánia-érem várományosainak mindenképp ott a helyük, hiszen a K&H mozdulj! egyéni félmaraton a mánia egyetlen nyári állomása.

A sávos nevezési aktuális határideje hétfőn éjfélkor lejár! Dönts, szánd el magad, és élj a kedvezménnyel, nevezz a hétvégén vagy hétfőig!

A helyszín extrái és a kedvezmény még nem minden. Az eseményre történő felkészülésben is segítünk.
A félmaratoni távra és a váltószámok 7 kilométerére is indítunk ingyenes e-edzéstervet. A 9 hetes programra idekattintva irakozhatsz fel!

fb share