A sport az online térben is népszerű

A K&H Csoport társadalmi felelősségvállalási tevékenységei között nagy hangsúlyt fektet az egészségre, ezen belül is a sport fontosságára. Éppen ezért támogatja minden évben a K&H mozdulj! Balaton maraton és félmaraton versenyét Siófokon, ahol mindenki próbára teheti kitartását és erőnlétét.

A futómaraton mellett idén az e-sport is fontos szerepet kapott a sporttámogatások között, hiszen idén rendezték meg az első hazai K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságot. Az e-sportról érdemes tudni, hogy a különböző videójátékok szervezett, versenyszerű megmérettetését jelentik, melybe beletartoznak többek között a klasszikus sportok változatai is, mint pl. a FIFA, az autóverseny-játékok vagy akár a többjátékos, online csatatéren folytatott játékok is.

Szellemi sportként ugyanolyan kihívást, folyamatos koncentrációt és komoly felkészülést igényel, mint bármely más szellemi sportág, mint például a sakk vagy a póker. Mindezek mellett a tökéletes reflex is szükséges, ha valaki sikeres akar lenni az e-sportban.

A K&H e-kupa FIFA 19 bajnokságról bővebb információt itt találsz!

fb share