Ajándék a Télapótól 5060 futónak: Spuri Aranykártya 2019

Nálunk már járt a Télapó, és hozott valamit azoknak, akik eseményeink rendszeres résztvevői. A meghirdetett január 15-éhez képest több mint egy hónappal korábban, már mostantól, december 5-én 15 órától felhasználható a Spuri Aranykártya 2019 kedvezménye a BSI eseményeire történő nevezéshez.Kicsit felpörgettük az év vége felé már lassulni készülő fogaskerekeket, osztottunk-szoroztunk, futókilométert kalkuláltunk, és így - a mindenki által várt január 15-i időpontnál - több mint egy hónappal korábban, már ma, december 5-én élesítjük a "Spuri Aranykártya 2019" programot.
Ha 2018-ban is aranykártyás vagy, ez téged nem érint, viszont ha eddig nem voltál az, de a 2018-as sportteljesítményeddel kiérdemelted a státuszt, akkor használd ki a lehetőséget, és nevezz kedvezménnyel eseményeinkre, - például a Spuri Balaton Szupermaratonra, melynek aktuális nevezési határideje december 10-én jár le, vagy a 4. Zúzmara Félmaraton és Futófesztiválra, mely esetén január 10. a következő lejárat.

Ha ebben a listában megtalálod a neved, Te is Spuri Aranykártyás lettél 2019-re, olvass tovább, fontos infók jönnek!

A kedvezmény egyelőre még csak a BSI-események nevezésére vehető igénybe, teljes körűvé akkor válik, ha az erről szóló, virtuális Spuri Aranykártyát tartalmazó sms-t is megkapod (december 14-ig). Az sms előtt egy gyors adategyeztetésre szeretnénk kérni. A nevezési rendszerünkben megadott e-mail címedre küldünk egy levelet, melyben a nálunk megadott adataid egy része is szerepel. Kérjük, nézd meg a levelet (ha a béerkezett levelek között nem találod, kukkants be a spam vagy promóciók mappába is, majd húzd át innen a beérkezett levelek közé), és változás esetén kövesd az abban szereplő lépéseket!

fb share