Bemelegítések a Telekom Vivicittán

A bemelegítés és a levezetés fontos. Ne hanyagold el, mutatjuk, hogy melyik futam előtt, mikor lesz rá lehetőséged. A hétvégén a Gilda Max és a Life1 edzői hangolják a tested a futásra!

SZOMBAT

11:05-11:15 Bemelegítés - Lékó Zsanett (Gilda Max)
Rajt: 11:30 Telekom Minicittá - iskolai nevezők I. futam

11:35-11:45 Bemelegítés - Lékó Zsanett (Gilda Max)
12:00 Telekom Minicittá - iskolai nevezők II. futam
12:15 Telekom Vivicittá Gyaloglás

12:20-12:30 Bemelegítés - Gyurkovics Anikó (Life1)
12:45 Telekom Minicittá - egyéni nevezők
13:30 Suhanj! Fogyatékkal Élők Futama
14:00 Telekom Vivicittá Családi Futás

14:35-14:45 Bemelegítés - Samu Krisztina (Gilda Max)
15:00 Telekom Midicittá

VASÁRNAP

Rajt: 9:00 Telekom Vivicittá Félmaraton
10:35-10:50 Levezetés/nyújtás - Riskó Zsolt (Life1)
11:15-11:30 Levezetés/nyújtás - Szabó Gréta (Life1)


Rajt: 13:00 Telekom Vivicittá 10 km
14:15-14:30 Levezetés/nyújtás - Szalczer Szilvia (Life1)A trénerekről bővebben:

Lékó Zsanett (Gilda Max)
Lékó Zsanett vagyok a Gilda Max Aerobik oktatója. A sport gyerekkorom óta életem része, számtalan sporttágban kipróbáltam magam, végül az aerobik és a tánc mellett tettem le voksomat. Mind oktatóként és tánctanárként mind a futás szerelmeseként fontosnak tartom a kellő felkészülést egy egy megmérettetés előtt. Számomra a sport, a munkám egyben a hobbim is amit imádok végezni, szívvel és lélekkel csinálom hiszen nincs is annál jobb mint testileg és lelkileg is egységben lenni. Mottóm, hogy "A sport, akkor az igazi, ha felszabadít. Egy lépés elkezdeni, hatalmas lépés folytatni!"

Gyurkovics Anikó (Life1)
A LIFE1 teremhálózat edzője, aki kedveli a dinamikus edzésformákat, melyek növelik az állóképességet, formálják az alakot, csökkentik a testzsír arányát. "Szerelme" a kangoo, mely óratípus rendszeresen szerepel edzői repertoárjában az alakformáló és zsírégető edzések mellett. Korábban néptáncolt és mottója: Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz." Les Brown

Samu Krisztina (Gilda Max)
Közel 15 éve dolgozik csoportos edzőként, jóga oktatóként és 2008-ban csatlakozott a GildaMax csapatához. Szereti a kihívásokat, szeret fejlődni, így rendszeresen jár képzésekre workshopokra, hogy a legújabb módszereket, eszközöket tudja bevezetni az óráiba. Alakformáló, indoor cycling és jóga órákat tart az aktív felnőtteknek, de célja, hogy minden korosztály számára megmutassa a mozgás örömét. 14 éves korig gyerekjógát, az idősebb korosztály részére senior órákat is tart, melyet szintén jóga nyújtással zár. Mindenkit vár az Gilda Max termeiben.

Riskó Zsolt (Life1)
Riskó Zsolt vagyok, Spinning Instructor, Gerintréner és Pilates oktató, illetve a Foundation Training egyedüli magyarországi képviselője. Lassan 4 éve vezetek csoportos órákat, legnagyobb örömre az tölti ki a mindennapjaimat, amivel igazán szeretek foglalkozni. A célom az, hogy olyan edzéseket tartsak, amelyek kellően megdolgoztatnak, de a vendégek mégis feltöltődve térnek haza.

Szabó Gréta(Life1)
Szabó Gréta vagyok, a Life1 fitness gyógytornásza, humánkineziológusa és csoportos óra oktatója. Közel 7 éve már annak, hogy tudom, ez az én hivatásom. A pörgős dinamikus óráim mellett, majdnem minden napra jut egy stretching óra is, ami nélkül nem lenne teljes a nap.

Szalczer Szilvia (Life1)
Szalczer Szilvia vagyok, gyógytornász, jóga- és Pilates oktató, a Life1 klubokban 6 éve tartok rendszeresen body & mind tipusú csoportos órákat, valamint gyógytornát. Az egészséges életmód alappillére a test-lélek-szellem harmóniája. Erre törekszem a foglalkozásaim során is, így egy kiadós futás után elengedhetetlen a megfelelő nyújtás és a jól megérdemelt lazítás.

fb share