Jól járnak az Ötpróba-pontok gyűjtői

Az Ötpróba-pontokat 2017 tavasza óta gyűjtheted. A BSI eseményei közül a tavalyi Telekom Vivicittá volt az első, amelyen már voltak olyan távok, melyeken az Ötpróba regisztrált sportolói a célba érésért az érem és a befutócsomag mellett jóváírt Ötpróba-pontokat is kaptak. A pontok a Tokiói Olimpiára történő hangolódásképp később adidas-ajándékokra válthatók, gyűjtésükkel többek között megszerezhető az olimpiai válogatott melegítője.

Az elmúlt egy évben számos olyan eseményünk volt, melyen továbbgyűjthetted a pontokat. Az Ötpróba-sorozat legaktívabb résztvevőinek sportteljesítményét most nevezési kedvezménnyel ismerjük el. Azok a pontgyűjtők, akik az elmúlt egy évben 15 pontot vagy annál többet gyűjtöttek össze, 2019. március 31-ig 20%-os kedvezménnyel nevezhetnek a BSI eseményeire.A kedvezmény igénybevételének feltételei a következők:
- az Ötpróba mozgalomban 2018. március 31-ig legalább 15 pontot értek el, és ezeket a pontokat az Ötpróba szervezői jóváírták;
- hozzájárultak az adatkezeléshez és -továbbításhoz a BSI nevezési rendszeréből az Ötpróba szervezői részére;
- a nevezést megelőzően már legalább egy ötpróbás BSI-eseményen célba értek ebben az olimpiai ciklusban (a 2017-es Telekom Vivicittával kezdődően)

A kedvezmény kizárólag a BSI online nevezési rendszerében leadott nevezésekre érvényes, és nem vonható össze más kedvezménnyel/akcióval.

Nevezz kedvezménnyel, és gyűjtsd a pontokat továbbra is, a pontokat ugyanis egyéves ciklusokban számoljuk, azaz 2019. április 1-jén az akció újraindul azok számára, akik 2018. április 1. és 2019. március 31. között gyűjtik össze a 15 pontot.

Az adatkezeléshez, ill. az adatoknak az Olimpiai Ötpróba szervezői felé történő továbbításához a BSI online nevezési rendszerébe való regisztráció során járulhatsz hozzá. Korábban regisztrált felhasználóink pedig bejelentkezés után az "Adataim módosítása" gombra kattintva tehetik meg ugyanezt.

Az akció pontos részleteiért kattints ide!

fb share