25. K&H maraton- és félmaratonváltó: elindult a nevezés

A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó a baráti társaságok, a céges és a családi csapatok, valamint az alkalmi társulások futóeseménye. Szervezkedj, keress magad mellé futótársakat, mutasd meg a szenvedélyed kollégáidnak, fertőzd meg őket is a futás élményével, alakítsatok csapatot, és válasszatok távot!

Az esemény dátuma: 2018. június 10. vasárnap

A csapatok idén is háromféle táv közül választhatnak. A váltócsapatok a maratoni vagy a félmaratoni távot teljesíthetik közös erővel, illetve 2018-ban is meghirdetjük a könnyen teljesíthető minimaraton-váltót, amelyre olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik alkalmi futók, vagy csak most kezdtek barátságot kötni a futással, a sporttal.

A maratonváltóra 3-4 vagy 6 fős csapatok jelentkezését várjuk, a félmaratoni távon pedig trióban lehet számolni a kilométereket.
Valamennyi távot körversenyben, váltófutással, egy 7032 méteres kör többszörös lefutásával lehet teljesíteni. Vagyis a félmaratonváltóban a csapat minden tagja egy 7 km-s kört fut, a maratonváltóban pedig létszámtól függően - tetszés szerinti felosztásban - 6 körön osztoznak a csapattagok. A minimaraton-váltón összesen egy 6 km-s kört teljesítenek a csapatok, a kilométerek egyenlő arányban oszlanak meg a váltótagok között.

A váltás minden esetben az időmérő chipet tartalmazó váltóbottal történik.Az eseményen idén is lehetőséged lesz egyéni félmaratont futni, a 21,0975 km-s táv a váltószámokhoz hasonlóan 3 "db" 7032 méteres kör lefutásával teljesíthető.
A K&H mozdulj! félmaraton a BSI FélmaratonMánia-sorozatának egyetlen nyári állomása, vagyis ha mániás vagy, folyamatban van a teljesítésed, és a nyári alkalom is kell ahhoz, hogy összejöjjön a négy évszak és az FélmaratonMánia-érem, akkor nem hagyhatod ki az eseményt.
ÚJDONSÁG, hogy 2018-ban az egyéni félmaratonfutók két rajtidőpont közül választhatnak. A már megszokott reggel 8.30-as rajt mellett délután 15 órakor is lehet rajtolni. Gondoltunk tehát azokra a vidékről érkező futókra, akik nehezen abszolválják a nyári meleg miatti korai rajtot.Az eseményen más ÚJDONSÁGgal is várunk. A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó ÚJ HELYSZÍNEN a budapesti Hungexpo.
Hogy csapattársaid ne a tűző napon várakozzanak, míg a váltópontra érsz, idén fedett váltózónákat biztosítunk.
Ha pedig már megfutottad a csapatért, amit meg kell, klimatizált pihenőhelyen fújhatod ki magad!
Vagyis mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nyári időpont és a várható meleg ellenére kitűnően érezd meg a csapatok nyárindító, bulis futóeseményén.

A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó több speciális bajnokságnak is helyet ad. Hagyományosan ezen az eseményen rendezzük a Médiabajnokságot, a sajtó képviselőinek csapatversenyét. A váltóverseny minden betétszáma része a céges csapatokat versenyre hívó Fut a Cég sorozatnak. Vagyis az eseményen tovább gyűjthetik pontjaikat a céges futóalakulatok. Idén is a félmaratonváltó a terepe speciális bajnokságainknak, vagyis a Diplomata Kupának, az Egészségőr Kupának és a Jogi Fórum Kupának is. A Egészségőr és a Jogi Fórum Kupa megmérettetéseiben a maratonváltó hatfős csapatai is részt vehetnek.

Ápold baráti és céges kapcsolataidat futással!
Nevezz még ma szemtelenül kedvezményes nevezési díjért!Ráhangolódásképp nézd meg az esemény tavalyi rövidfilmjét!