K&H mozdulj! egyéni félmaraton: sűrűsödik a mezőny

A FélmaratonMánia-sorozat egyetlen nyári állomása, a K&H mozdulj! egyéni félmaratonja két időpontban is teljesíthető. A reggeli 8.30-as futam mellett délután 15 órakor is rajthoz állhatsz. A reggeli futamban lassan elérjük a létszámlimitet. Le ne maradj!

A 25. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó egyéni félmaratoni betétszámán mindkét időpontban létszámlimitet határozunk meg. A reggeli futamban 1500 félmaratonista indulhat. A futam népszerűsége töretlen, ezren már biztosan ott álltok majd a rajtvonal mögött. Ha Te is a hűs, reggeli etapban indulnál, figyelj, hogy le ne maradj.
Ne várj tovább a nevezéssel, biztosítsd a helyed még ma!A K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltót június 10-én rendezzük új helyszínen, a budapesti Hungexpon.
Az eseményen az egyéni félmaratoni szám mellett háromfős váltóban is teljesítheted a 21,1 km-s távot, vagy rajhoz állhatsz a maratonváltók versenyében 3-4 vagy 6 fős csapatoddal. Ha pedig még csak most ismerkedtek a futással, harmadmagaddal a minimaraton-váltó is nagy élményt nyújt.
Idén klimatizált pihenőhellyel és fedett váltózónával várunk.Kedvcsinálóként nézd meg a tavalyi eseményről készült rövidfilmünket!

fb share