Médiabajnokság 2018

Itt a lehetőség a szerepcserére. A médiában dolgozol? Lépj ki a kamerák és a monitorok mögül, dobd el a tollat vagy a mikrofont, és legyél Te a következő film főszereplője! Nevezz szerkesztőséged 3 fős csapatával a Médiabajnokságra!

A szerkesztőségek 3 fős csapattal nevezhetnek a IX. Médiabajnokságra, így közösen teljesíthetik a 21,1 kilométeres távot a K&H mozdulj! félmaratonváltón, 2018. június 10-én, a Hungexpon!

A nevezés feltétele, hogy a csapatban legalább egy tag az adott szerkesztőség munkatársa. Persze jobban mutat a céges dicsőségtáblán, ha mindhárman ott dolgoztok.

Neveznétek a kollegákkal közösen?

Alább a tennivalók:

1. Szervezz 3 fős csapatot!
2. Találjatok ki olyan csapatnevet, amely magában foglalja a szerkesztőség vagy a kiadó nevét is.
3. Töltsétek ki és küldjétek vissza a nevezési lapot legkésőbb május 28-ig!
A nevezési lap innen tölthető le!
4. Gyertek el és érezzétek jól magatokat június 10-én! A 25. K&H mozdulj! maraton. és félmaratonváltón garantáltan fesztiválhangulatban, klimatizált pihenőhelyen tölthetitek el az időt, míg a csapattársatokra vártok.

A nevezési díjak nemes célt szolgálnak, a személyenkénti 3 ezer forinttal a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját segíti minden futó.
A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, melynek célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfelesleg és az arra rászorulók között - ezzel is elősegítve a szegénység, az éhezés és az alultápláltság visszaszorítását.

Ha a kiírást olvasva, máris tombol benned/bennetek a versenyszellem, várjuk kitöltött nevezési lapotokat a hernadi.eszter@futanet.hu e-mail címre!

fb share