Spuri Hosszútávfutó Kupa - 2018 - nyomtass személyre szabott oklevelet

Hányszor futottál velünk idén? Ha legalább három BSI eseményen célba értél 10 km-es vagy annál hosszabb távokon, akkor a Te neved is szerepel a Spuri Hosszútávfutó Kupa friss eredménylistájában.

Nézd meg, hányadik helyezést értél el nemed hosszútávfutói között, vagy kreálj egy ranglistát a saját szempontjaid alapján. Megnézheted például, hogy hányadik lettél egyesületed versenyi között. A megfelelő beállításokkal készíttethetsz olyan eredménylistát, amely a korcsoportod versenyzőivel hasonlít össze, de akár azt is megtudhatod, hogy ki a jobb otthon, a városodban vagy a lakhelyed szerinti megyében.

Az egyedi módon kombinálható szempontok figyelembevételével elkészült eredménylistáben elért helyezésedről személyre szóló oklevelet is nyomtathatsz magadnak, melyet megoszthatsz ismerőseiddel, vagy kinyomtatva felteheted a falra.

A Spuri Hosszútávfutó Kupa eredménylistájáért kattints ide!

Pontszámaidat - a versenyeken elért eredmények alapján - egy meghatározott képletet használva kalkuláljuk. Az eredménylista felállításánál a három legmagasabb pontszámodat vesszük figyelembe.

Az oklevél nyomtatásához az alábbi video nyújt segítséget:A Spuri Hosszútávfutó Kupa célja, hogy egész éves versenyzési lehetőséget kínáljunk futóinknak, ezzel együtt eredményeiket egyéves távlatban, komplexen is összehasonlíthatóvá tegyük. A Spuri Hosszútváfutó Kupáról idekattintva olvashatsz bővebben.

fb share